äntligen fredag

hårt arbetande tjej. haha, ja, thats me. undra hur många som jobbar så jävla hårt som mig? ok, man kan jobba hårt på olika vis. men mitt jobb är verkligen... vad säger man... krävande. man jobbar med hela kroppen och efter en sån här dag är man helt slut. känns som att ngn hoppat på mig. jag borde operera om mig till snubbe, haha. nej, det vill jag verkligen inte. baaara skoja.

känner mig lite tråkig. skulle hängt med min snubbe till hans kompisar men jag sa att jag inte pallade. jag känner mig så knäpp efter det här med hunden + att jag jobbat skithårt. verkade inte som att han blev sur. han tyckte kanske mest att det skulle vara skönt att gå utan mig. kan han supa till sig hej vilt sen utan att jag blir lite irreterad. haha.

jag käkade just världens äckligaste tacopaj. hur fan kan folk gilla sånt? seriöst, det smakar ju bara gamla rester som ngn svirat ihop. lite skit hit och lite skit dit. yuck. aldrig igen. jag har dock käkat det förut och gjort samma upptäckt och tänkt exakt samma sak. men men. jag gick på det igen. är man hungrig så är man.

så fort jag ser ett tågspår så tänker jag på dig. jag lär inte palla åka tåg på ett tag.

min mormor var gullig och gav mig ett kuvert med en femhundring i. tack så mkt lilla mormor. tack tack tack :)

nä, imorgon ska jag försöka cheera up lite!

cute




dom rosa handledsvärmarna skulle passa perfekt till min halsduk och mössa som har samma färg och halsbandet var liksom piffigt men ändå jordnära. sweetness.

blablabla

jag klickade hem jackan igår. fffresh! längtar tills den kommer. den ser verkligen supercozy ut!

vi hade en konversation om mat idag på jobbet. gubbarna satt och skröt om vems fruga som hade lagat godast matlåda osv. rätt kul att lyssna på. "mmm, titta, jag har oxroulader... vinbärsgelé också!", "jag fick mackor idag..." och "äh, jag gillar köttbullar och makaroner ändå. enkelt men jävligt gott.". haha. och så kom jag och tänka på den ggn när jag skulle vara HURTIGA FLICKVÄNNEN och styra ihop en matlåda till mitt ex. makarone roch köttbullar. inget speciellt men ändå liksom, jag tyckte jag var värsta husmorsan som stod där på kvällen och fräste. sen visade det sig att skiten hade varit i stort sett oätlig eftersom jag glömt salta makaronerna. hahaha. kan man faila mer eller? fy fan, riktigt ruttet. jag är inget vidare i köket, det kan jag erkänna. även om det där bara var ett litet slarvfel. haha. jag måste bättra mig.

idag har jag för övrigt haft en ganska så jobbig arbetsdag. eller ja. men sjukt obekväma arbetsställningar om man tänker efter. och jag har ålat runt i lera och grejer. GRISJOBB. men men. hellre det än att bygga byggställningar. det går ifs rätt fort men bara tanken på det gör att man vill skära av sig lilltån :( det är vad som väntar imorgon. jaja, jag har iaf nya snygga långkalsonger...

nu ska jag styra upp några mackor och fundera ut vad jag ska göra.

långis



jag fick två par nya långkalsonger av min mormor idag (hon är så got damn cute!). jag avskyr egentligen långkalsonger eftersom att jag inbillar mig att det gör att man ser fläskig ut. långkalsonger är väl förresten inget som ngn gillar. man använder det ogärna liksom. men jag måste ha det på jobbet för annars fryser jag ihjäl. men hur som helst, jag fick två st från H&M som var lite roligare än vanliga. ett par helbruna och ett par svartbrunrandiga. konstigt nog har dom gjort att jag känt mig lite snyggare idag under mina sunkiga arbetskläder! hahaaa.

PS. JAG VET ATT DET SER UT SOM ATT JAG HAR EN ZNOPP.

snygg



fffresh! sitter och funderar på ifall man ska klicka hem den? är så jävla trött på min vinterjacka.

jdfhg

det luktar pepparkakor överallt!

jag slängde i lite slingor i mitt hår. ljusa upp det lite liksom. det blev faktiskt riktigt bra. en ljusbrun ton. känns som att det blev det över hela håret dock. vet inte hur. men hur som helst så blev det bra!

testade även min nya plattång från björn axén som jag fick av baby i helgen. värsta cute av honom att köpa en till mig! jag har velat ha en jättelänge men det har liksom bara inte blivit av att jag köpt ngn, alltid prioriretat andra saker. men vilken fin volym man fick! och man kan även locka håret med den. superbra. tack så jättemkt, baby. du är rarast av alla!

jag är sååå sugen på nånting. vet inte vad? jag borde verkligen inte äta nånting dumt. har ätit mkt gottigott i helgen och jag menar, nån jävla måtta får det väl vara på det goda! men å andra sidan, det är måndag? aaaaah, jag vet inte riktigt. låta magen bestämma eller låta hjärnan bestämma? svårt val.

PS! hårmajonäsen gör susen :D

GNÄLL

för typ första ggn i mitt liv så enjoyade jag inte att sola. nej, dom där 26 minen var ren plåga. jag låg där och ålade mig i olika ställningar. ut med benet. in med benet. så jävla varmt! fläkten var av också. stack ut huvudet och kollade tiden, lååångt kvar. hoppade faktiskt ur fem min innan den slogs av. haha. det skulle jag ALDRIG gjort i vanliga fall. jag är så jävla mån om att bränna mig till max när jag väl ligger där. men inte idag för idag är jag knäpp.

dålig dag idag. känner mig ugly. och framförallt fet. alldeles svullen om magen. gah. hate that shit. känns som att man är fullproppad med diverse. förstoppad kanske? bränner fan i arlset när jag skiter och det kommer bara minikorvar. ah, dagens i-lands helt enkelt.

jag är så jävla uttråkad fast samtidigt så vet jag att JAG BORDE SOVA FÖR ANNARS ÄR JAG DÖD IMORN. imorn väntar en låg och hård jävla dag. lovar att det kommer regna och blåsa som fan också. bara för att liksom. ja, idag whinar jag fan om det mesta.

jag borde vara nöjd. jag har ju hårmajonäs!!!

dagens sämsta:
*min enorma afrikabarnsmage (har jag svalt globen, eller?)
*bauta innefinnen på hakan som bara spänner
*att armbandet jag spanat på skitlänge var slut när jag äntligen fått lite pengar
*att jag har en lång tråkig dag med mkt slit framför mig imorgon
*och sist men inte minst att jag känner mig jävligt gnällig idag. jag vill bara gnälla om allt! GAH!

ruggigt osv

uh. snacka om ruggig dag. så jävla rått ute. haft ganska dålig arbetsmoral idag. allt har liksom känts lite extra blä pga vädret men jag har ändå fått skitmkt gjort. vi har förberett bra inför imorn. imorn blir en tuff dag :( vi ska göra klart så mkt som möjligt eftersom dom kommer på måndag. tur att man har en cute boyfriend som smsar soeta textsisar iaf!

sitter här med huvudet insmetat i HÅRMAJONÄS. haha. smarrigt namn! majonäääs. hårinpackning för folk med afrohår. tro mig, det är bra grejer om man har riiiktigt taskig hårkvalité. köpte en sån burk (brurkarna är skitstora) för några år sen efter att jag hade tagit ut mina dreads, då var mitt hår rätt slitet, och jag har för mig att det fixade biffen. hoppas att det kan fixa mitt kråkbo även denna gång ;) baha.

hade tänkt att jag skulle gå och träna efter jobbet idag egentligen men nu känner jag mig sjukt opepp. springer nog en liten runda sen istället, ifall jag inte såsar ihop. tänkte nämligen gå och sola lite. då lär man ifs verkligen såsa ihop. man ligger ju alltid där inne och drömmer alternativt svettas ihjäl.

fan. snart är det halloween? i helgen?

bu

jag är lite mitt i veckan-depp typ. egentligen utan ngn anledning. men liksom ibland får man sig en funderare över allt och ingenting. jag har väl inget att gnälla över, mitt liv håller väl verkligen på och ta fart men ändå. det är allt det där runt omkring. man känner sig så ensam och man är inte riktigt hundra på vad fan man ska göra. det är ifs ingen big deal, jag menar nåt kommer man väl alltid på. men just nu känner jag så här: jag skulle helst av allt vilja ligga i sängen och bara dricka kaffe. konstig kombo, jag vet. men ett önskescenario skulle se ut så här: jag ligger i sängen varmt nerbäddad med lite schysta tidningar och en stor fet kaffetermos brevid mig. självklart är det ngn som servar mig och fyller på termosen med nybryggt kaffe så fort den tar slut. mm. bububu.

min mamma är bäst men ibland känne rjag verkligen att bägaren rinner över. det är saker hon säger. hon har en tendens att få ALLT att låta som gnäll. ska hon be mig om en sak så gör hon det tjugo ggr på ett gnälligt och lite småirretarat vis och sen får hon lite ågren över det och är skittrevlig istället. så himla skumt. och det där med maten. konstigt. äter man så klagar hon och ger mig miner, kommer gärna med ngn kommentar också. typ "kakor?". och äter man inte så skriker hon att man har anorexia. inte för att jag bryr mig. jag tar inte åt mig av ngt av det där men jag förstår bara inte VARFÖR det måste gnällas så jävla mkt. konstigt det där med mammor. dessutom tänker jag på hur det blir när jag flyttar. på min mamma låter det liiite som att jag kommer bo här hos henne hela livet. liksom, ja, det låter så på nåt vis men samtidigt så verkar hon vara så himla trött på mig. jag undrar hur hon kommer ha det när jag flyttar? kommer vi att losa kontakten? jag är ändå väldigt tight med min mamma. vi har en speciell relation. lite mer kompis än familj.

det där med att flytta. jag har ju varit tillsammans med min kille i snart ett år. om man bortser fån att jag är en sån drama queen så har vi det bra. han och jag har pratat lite om att flytta ihop. hm. till en början var jag jävligt skeptisk till det. typ hey, jag kanske ska ha en egen lägenhet först? men nu känne rjag att det kanske skulle vara nice ändå. vi jobba rju olika. jag dag och han natt så vi kommer ändå att få egen tid. vi kan inte bo ihop i hans etta för den är mini. men han undrad eom jag inte kunde ställa mig som medsökande hos honom så kommer vi tydligen högre upp i kön. jag känner mig faktiskt pepp. det skulle vara nice att starta ett eget liv. fresh. fast jag skulle sakna mamma sjukt mkt.

jag försöker sluta röka. det går så där. röker mkt mindre iaf, snusar mest. men nu har jag skramlat ihop lite småpengar här och ska gå och köpa ett paket och dela på det med morsan... hoho.

JAG VILL HA HELG!

NU HAR DET GÅTT... FUR LONG(T)





nu

inget menat alltså. men gud, han har verkligen förändrats till det sämre. gossen var ju söt som en honungsbulle förut. why :(

yaddayadda

ÖVERAKTIV URINBLÅSA? YES, i got it. jag måste pinka en gång i minuten känns det som. på jobbet tror dom att jag är blivit nuts. det är lite pinsamt. men det är liksom små jävla skvättar som vill komma ut hela jävla tiden. ganska nasty när man tänker efter. känns som att man ska kissa på sig, sen när man väl sitter där så tar det ett tag för skiten att rinna ut. haft så ganska länge nu, trodde först att det var UVI men det brukar ju inte dra ut så här jävla länge, så antar bara att man pinkar sjukt mkt när man dricker så mkt och stora mänger kaffe som jag? howhow. även om det är lite småjobbigt så är det iaf bra för förbränningen. inbillar jag mig iaf. att man rensar ut sig liksom. yes yes.

var ute med hunden och såg en liten grå fläck i luften långt bort. tre sek senare var det runt om mig överallt, ja asså, dimma såklart. läskigt att det bara kommer så där. så fort! som om att man går in i en tjock kall vägg. lite spooky men samtidigt småcozy.

jag är så jävla trött på jeans. jag vill ha ett hav av leggings. så jävla bekvämt att gå i. som att glida runt i långkalsonger ffs. perfa ju.

FAN, JAG KÄNNER MIG LITE ÖVERAKTIV! what to dooo, what to dooo?

hårfärg



när mitt hår mår lite bättre och när det blivit lite längre ska jag till frisörn och kirra denna färg. i know, jag hade den i somras efter ett frisörbesök men sen fick jag mongoryck och färgade mörkt igen. men jaaa, naturligt is the shit så jag ska fanimig go there again. SEXY SEXY DO UR THANG!

cozy

soweet. haft en toppenhelg trots att jag varit pank. umgåts med min baby och bara haft det nice liksom. igår var vi i gamla stan och drack några öl och sen flummade vi in på ngt helskut ställe. haha. ett italienskt pastahus, vet, det låter helt normalt men det var det inte. vi skulle bara fyllesvulla lite, typ kaffe och bulle, och enligt tjejen som hade hand om insläppet så kunde man ta det där. MEN ICKE. världens mest avancerade place. inga bullar, bara överdrivna bakelser osv, sånt man inte alls var sugen på. way för sliskigt. och man fick som ett kreditkort att betala allt med också så man sen skulle dra av när man gick där ifrån. vi hann ju bara in och kolla runt lite och sen ut. lämnade dom oanvända korten till tjejen i kassan som såg lite fundersam ut. haha. säkert ett skitbra koncept om man går dit för att käka, men att gå dit i tron om att det är som vilket random café som helst, näää...

FY FAN. JAG SAKNAR VERKLIGEN MIN KAMERA!

yaya! nu ska jag ta en macka och läsa tidningen. och sen ska jag gå och köpa snuuus. ciao bella!

wasted

öh. vaknade halv elva och kände mig helt jävla lost. så jävla slut i kroppen (JAG GJORDE INTE ENS NGT IGÅR), men kändes som att jag hade världens hangover. oh well, det är nåt jävla jobbigt över den här dagen. mitt hår är en endaste stor torr boll som står rätt bak, min hund hoppar på mig hela tiden och vill ha attention, jag har försökt rensa upp bland mina kläder eftersom det verkligen behövs men vad fan, det är verkligen JOBBIGT. världens mess här hemma. ah, jag känner mig så himla gnällig idag. och som om det inte vore nog med det, det regnar som fan unte också. wtf liksom. ge mig lite soft feeling när jag är ledig. jävla crap.

konstiga fyllesms från pojkvännen också, han svamlade om barn. barn, skaffa barn? är han helt borta i skallen eller? jaja. en till kopp kaffe och sen är jag väl  på benen. eeeh...

jag är dessutom EXTREMT jävla sugen på att shoppa. jag vill ha cardigans och snygga smycken (ringar, armabdn och örhängen). men jag har verkligen zero money. ensam känne rjag mig också. CRAP!

pms

usch. jag är en riktig bee-yatch. många monster som hoppar ur min mun när jag glider igenom lingonveckan. eller ok, nu gullifierade jag det hela litegrann. faktum är att monstrena kommer typ två veckor innan lingonsylten har kommit. fan, jag måste verkligen öva på att vara lite snällare men det bubblar liksom i mig och jag bara MÅSTE vara elak. det är nästan så att jag kommer när jag får igång ett gräl. oooh, ARGA TJEJEN!

RSS 2.0