första advent osv

första advent idag. julstämning, ngn? jag har det iaf inte. inte det minsta, trots allt pyssel överallt och julmusik i affärer osv. jag känner INGENTING. jag önskar att jag gjorde det, men det kanske kommer. ok att julen inte alls är samma grej som den var när man var liten, då var det verkligen en big deal. men då var det också julklapparna man såg fram emot mest. nu är det gemanskapen, att man träffas allihop, äter god mat och har det cozy som betyder ngt. men jag vet faktsiskt inte hur det blir i år. vart ska vi fira? ingen i familjen verkar vara speciellt på. dom flesta ska jobba. tråkigt. men jag ser iaf fram emot ledigheten ;)

helgen har varit skitskön och jag mår mkt bättre nu. inte alls lika deppig längre, vilket är sjukt skönt. hur som helst, har mest chillat i helgen (som vanligt nowadays, haha). jag och baby åkte till kista galleria och käkade och spanade in dom nya affärerna. det var dock inte mkt att hänga i granen. en lång gång till liksom med mer tråkiga affärer. lite tråkigt. och även fast jag inte har några pengar att shoppa för så spanade jag och det finns verkligen ingenting som jag känner att jag veeerkligen skulle vilja ha. ja, nya byxor då, det kan man ju aldrig ha för mkt av. eller vänta lite, jag köpte faktiskt två nya linnen, fick dom av baby. kista har tidigare varit min favvogalleria. den är kanske det fortfarande, mest pga att jag tkr det är så mysigt med den stora matdelen. och sen brukar jag alltid komma där ifrån med en massa kassar ;) skärholmen kommer på andraplats men endast pga att dom har en jävligt bra affärer som heter six (tror jag) med en jävla massa snygga örhängen (det är seriöst en våt dröm att gå in där, man blir alldeles till sig). men snyggaste gallerian är sollentuna, fan vad smutt den är. riktigt tjusig. nacka har jag inte varit i ännu, men jag ska väl fast det ligger jävligt off.

oh well. jag ska väl slagga snart. väckarklockan ringer halv sex. och jag har lovat bjuda g på käk imorn i city också efter jobbet.

sorry

varför har jag blivit så himla tråkig? jag tkr att det känns så jävla tråkig i veckorna pga att jag bara jobbar och inte gör nåt annat, men det är jag själv som gör det så. jag bangar det mesta just nu och jag känner mig faktiskt jävligt tråkig. jag har blivit tråkiga tjejen. tidigare har jag sett ne rlitegrann på folk som ska vara så jävla "SLITNA" i veckorna och bara palla ses på helgerna men nu är jag så själv. har iaf varit det i några veckor nu. jag tkr det är sjukt skönt att komma hem och softa lite framför datorn och ja, bara chilla. förlåt, g, för att jag blivit så himla trist. ska börja käka lite vitaminer så jag blir rolig igen!

vi hade finbesök idag på jobbet, av mr e. mr e = fikatime. han kommer alltid med det mest onyttiga och det dyraste kaffebrödet. sån där skit som man bara inte kan motstå. idag hade han med sig en wienerbrödslängd. god dammit, det var ljuvligt... som en orgasm för munnen att stoppa in skiten! fy satan alltså, bullar... det är inte att leka med. i fukin' luv itt!

jag är extremt godissugen!

new pyjamas


voila!
jag och morsan gled in på ica maxi och skulle köpa smör och skit och så hittade vi en varsin pyjamas också. sweet. jag som alltid fryser! lär ju inte vara den bästa kvallen men wtf, vem bryr sig. sovplagg som sovplagg. kanske blir det lite mer motiverande att slagga om kvällarna nu? nja, skulle inte tro det...

värsta måndagen på länge. storm och kallt. och ett kg sågspån i ansiktet. buuu.

törstnoja igen. crap.

shoppingcravings

jag måster erkänna att jag nog blivit lite shoppinggalen. eller, jag har ju alltid varit det, men på senare år så är det ändå så att så fort jag får in pengar på kontot så vill jag spenda iaf litegrann. det kliar liksom i fingrarna. jag fick hälften av min lön idag. det första som slog mig var att det skulle sitta fint med ett par nya örhängen och kanske ngn kjol eller ett par jeans? några nya linnen? lite illa känns det. jag ska iaf sätta in två tusen på sparkontot, dom som jag spenderade förut. man måste iaf försöka att spara...

söndag som vanligt

söbdag igen. fy fan vad jag ogillar söndagar. alltid samma visa. kan man på ngt sätt göra dom lite roligare? nej. man kan såklart göra ngt kul osv men man slås ju ändå alltid av att IMORGON ÄR DET JOBB, YES. IMORGON SKA JAG UPP SKITTIDIGT OCH JAG HAR EN LÅNG VECKA FRAMFÖR MIG. inte roligt ngnstans. veckorna är lååånga även om dom går rätt fort pga att det är samma mamma hela dagarna. trist. jag har iaf bestämt mig för att den här veckan ska inte vara lika destruktiv som den förra. jag har ryckt upp mig nu. imorgonbitti ska jag gå upp tidigt så jag hinner dricka kaffe och äta en bra frukost. har liksom tappat bort mig lite och blivit sjukt slarvig och det märks, jag mår fan mkt bättre om jag kör på fasta rutiner *LER SVENNE*.

just nu lider jag av ngn törstnoja. känns som att jag har det varje söndag när jag sitter vid datorn och väntar på att det ska bli måndag? SÅ JÄVLA TÖRSTIG. skulle kunna dricka en hel pool fylld med cola zero! mmm... men här finns bara saft. det jobbiga är att man blir sjutk svullen i magen av att ha törstnoja och sen gör det ont i magen när man ligger där i sängen och försöker sova. bu :(

eftersom både jag och min snubbe haft taskigt med pengar denna helg så var vi bara hemma hos honom och softade. chill men man blir lite rastlös. vi vandrade runt lite i täby centrum i lördags. drack kaffe och suktade på lite kläder. jag såg elisabeth höglund då och hon hade lika rolig frilla irl. credits till den tanten! hysteriskt fluff!

dagens nya lärdom: när man kopplar in mobilen i datorn (usbgrejen) så laddar den. jag visste inte om det? berättade det för min snubbe och han sa att "ja? visste du inte om det?". nej, det gjorde jag inte? hahaha. jag som alltid tänkt att man måste skynda med att ladda över bilder om man har taskigt batteri för annars dör skiten. jaja, soft att man fortfarande lär sig ngt nytt nån gång ibland ;)

oh well. ska väl dricka ett glas saft till och sen knoppa. over and out. piz bradda!

gaga



lady gaga. inte min typ av musik direkt, måste jag erkänna. men jag måste ändå säga att jag tkr hon är lite fresh. låten bad romance är fan skön (bortsett från den tråkiga mainstreama refrängen då). jag älskar introt. och det låter så jävla kul när hon snackar så där "rawrawraw ah ah aaah" osv. haha. och så är hon kreativ, eller ja, man får iaf den vibben. hon känns inte riktigt lika jävla plastig och mata som brittan och christina och resten av fulpacket. plus att jag läste ngnstans att hon är italiano och det är ju jag med så ;)

jag har precis duschat. luktade verkligen skunk. hållt på med massa gamla löv som hade surnat och det satte sig i kläderna, kände mig som ett vandrade jäst mjölkpaket.

ganska skön dag på jobbet. vad har jag gjort liksom? lackat lite och fixat dom sista socklarna. stod och snackade med v om man i typ en halvtimme också, sen kom han på att han borde åka och äta lunch. haha. han vart lika lyrisk över allt man nämnde. allt lät JÄTTEGOTT för honom eftersom att han var sulten.

funderar på om man ska bjuda snubben på middag ikväll? gå ut och käka nåt sweet. eller så köper jag en jävla massa godis (jag vet, vad hände med moralen?) och åker hem till honom och har svullkväll. det kan han behöva! hur som, jag ska försöka styra upp mitt jävla kråkbo till hår nu och sen ska jag diska. så jävla exotiskt med en jättedisk på fredagen, oh yes!

MJAO!

IM UR MAN


aska på golvet osv

jag tappade just aska på golvet. jag vet, det är rätt tacky att röka inomhus. det är tacky att röka överhuvdtaget. men det är just det med mig och ciggaretter. jag tappar ofta aska. det är det att jag springer runt och joxar med en massa skit och huxflux har jag världens längsta aska, typ tre m lång. och när jag ska ta ut ciggen ur unnen för att aska så fastnar den jämt på läpparna och det blir en dragkamp mellan lipsen och ciggisen. det gör sjukt ont, kan jag tillägga. ibland är jag the smart guy och tar askkoppen mot munnen nedanför ciggen istället, men oftast inte. intressant, va?

igårkväll när jag skulle förföra min pojkvän så failade jag rätt rejält. jag såg att han var skitsugen. he gave me the sängkammarblick. jag låtsades inte som att jag märkte det men började klä av mig lite foxy så där. hade dock glömt bort att jag hade på mig mina bautastora lilablommiga trosor. dom är verkligen enorma. hur blev det så? vad tänkte jag när jag köpte dom? har jag haft sån stor röv eller har dom liksom sträckt sig? man undrar ju. jag kan fan ha dom som sovsäck. anyway, det blev ett gott skratt liksom och sen fick han sig en avsugning. sjukt intressant, va?

idag är en sådan dag då man bara vill kräkas när man ser sig själv i spegeln. först tyckte jag att jag såg lite gullig ut men andra ggn jag gled förbi en spegel och kastade ett getöga så tyckte jag att jag såg ut som en jävla häxa. slutade med att jag fastnade där framför spegeln ett tag och bara glodde. när blev jag så här blek? har min näsa växt, eller? när fan skaffade jag dreads? vart kommer den enorma röda fläcken på hakan ifrån? varför ser mina ögonbryn ljusgråa ut? ja, u name it. mussyndromet. på hösten/vintern är det lätt att man förvandlas till en grå mus. jävligt lätt. speciellt om man varit sjuk. fast som sagt, det händer jävligt lätt annars också. man blir liksom likblekt och allt ser grått ut. spelar ingen roll om man har sin hottaste tischa liksom, man kunde lika gärna satt på sig en svart sopsäck och varit nöjd. men det är lugnt, man kan inte alltid vara superhot ju. man måste få ha lite fulsvackor.

min morsa är shoppingsugen fast än det inte finns några cash. eftersom att jag är hyggliga dottern så ska mamsen få ett par skor ändå, pengar från mitt sparkonto. då kan jag köpa en hårfärg också och minska mussyndromet litegrann iaf! spara pengar är ju meningslöst. det kommer nog aldrig bli ngt körkort för mig. haha.

MJ



MJfilmen var så där.
men intressant och man blev sjukt danssugen. bakom oss satt två mörkyade peeps och sjöng med i allt, haha, riktigt nice. jag ville bara kliva in i bioduken, eller vad man nu säger, och ge MJ en stor jävla kram. han är verkligen som ett stort barn. eller jag menat att han var. MJ var min sförsta och största idol. tyckt om honom sen jag var liten. minns när jag uppträdde i andraklass med en låt. minns att det inte riktigt blev som vi tänkt oss, vi vågade inte dansa fullt ut som vi planerat och skivan hakade upp sig. haha!

...MAKE THAT CHANGE!

heyzan hey hey

nu ska jag vara riktigt noga med maten så att jag går ner till min målvikt. 47 kg är det som gäller. nu jävlar.  det är minus två och ett halvt kg ungefär. på söndag vill jag helst vara där. inget godis nu.

jag börjar vänja mig vid att inte jobba. det är ju sjukt skönt! baha. dock så känner man när man inte är igång hur jävla slut man är i kroppen. det gör faktiskt ont överallt *LER GAMMAL TANT*.

har lovat morsan hjälpa till lite på tomten. utemöblerna ska upp till förrådet osv. boring, men men. det är jag som är mannen i huset så!

ska åka och titta på en lägenhet med min snubbe på eftermiddan sen. känns lite läskigt faktiskt.

oväntat besök


en oinbjuden gäst ;)

min kissemiss släpade in denna lilla krabat. som tur var så var den oskadd och skuttade iväg i en jävla fart. cute one!

katching


kjol


klänning. lite somrig, men har man en svart långärmad tröja under så blir det skitsnyggt!

och så köpte jag en vinröd mössa och en skitsnygg festblåsa också, men känns rätt ovärt att fota när jag bara har mobilkameran.

ldkfjgldfjg

jag skulle "bara köpa en mössa" på HM och kom ut där ifrån med två klänningar, en kjol och så mössan då förstås. varför blir det alltid så? när man tänkt att man verkligen inte ska shoppa så ser man en jävla massa hotta stuff. HM är en sån affär jag sällan går in i. det bara blir att jag glömmer bort och så tänker jag att dom bara har skit, men det stämmer inte. grejerna jag hittade var riktigt snygga. ska lägga upp bilder sen.

jag ska gå på bio och kolla THIS IS IT ikväll. om jag bara orkar kolla upp när den går. jag får lite adhd av sf's sida. jag har inte tålamod av att sitta där och trycka. tkr att det är skitjobbigt. men jag ska ta och skärpa till mig nu, så jävla jobbigt är det ju ändå inte!

vilken tråkigt väder det äääääääär alltså. man blir ju lojd bara av att titta ut genom fönstret. buuu. men min mysiga jacka har äntligen kommit iaf och den var snyggare irl än på bilden. me like :)

mkay. jag ska äta nånting och sen göra mig iordning.

ciao!

quiz

01 VAD HETER DU: det du!
03 VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU: lady saw och beenie man - healing
05 VAD ÅT DU SENAST: torkade jordgubbar överdragna med yoghurt
06 HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU: mulet
08 DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET: en mix av allt. det är så olika. ibland faller man för humorn och sättet och sen ser man utseendet och ibland faller man för ngns söta näsa. men det jag tittar på alltid är ett par snygga armar med mkt ådror *mmm sexy*
09 VAD HAR DU PÅ DIG: svarta jeans och ett random linne som jag jobbat i flera veckor typ. luktar snusk. ska byta sen
10 HUR MÅR DU IDAG: sjuk. hemma från jobbet idag
12 FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK: öl
13 FAVORITSPORT: sport alltså... fotboll är det jag gillar att titta på
16 SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG: soluppgång. en nyyyy dag framför sig. mjaaaao!
21 FAVORITDAG I VECKAN: torsdag
22 FAVORITHOBBY: slratta. träna. pussa på min kille
23 ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON: nej, jag är rakt på sak. vill jag ha ngn så ser jag till att få den
24 FAVORITLÅT: oj då. jag har rätt många favoritlåtar
25 SOMMAR ELLER VINTER: zommar. fast jag gillar vintern också, man kan ha mer snygga kläder då *ME LIKIE*
26 KRAMAR ELLER KYSSAR: kramas!
27 FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS: förhållande. jag är mer en förhållandetjej även om det kan vara sjukt kul att köra fulingar och flirta runt lite ;)
32 HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA: med min mamsi
33 VAD LÄSER DU FÖR BÖCKER: omg. länge sen jag läste en bok alltså. men jag fick en bok av min kille som han tkr tt jag ska läsa. den har legat på mitt nattduksbord i typ en vecka nu och jag har bara konstaterat att omslaget är jävligt billigt, men jag ska läsa den... snart
35 FAVORITSPEL: jag tröttnade på tvspel och sånt för ganska länge sen. men THE GAME OF LUV är ju kul. flirta osv. det är ju ett spel det med ;D
38 ÄR DU ROMANTISK: haha jag tror faktiskt att jag kan vara det, bara jag vill. jag kan iaf skapa sjukt romantiska bilder i huvudet. jag gillar levande ljus och myzpyz liksom. dock så är min pojkvän mer "JAG GILLAR MÖRKER" och så sitter han där och tittar på tvn
39 KAN DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG: ja men vafan, det är jag nog även om det går lite upp och ner


städa städa stäääda

ledig idag. fett skönt. har städmani och städar järnet. överallt dock så jag vet inte om det blir ngn skillnad. jag börjar liksom med en massa olika projekt. haha. men hellre det än att inte göra nånting alls ju. insåg även att mitt tangentbord var indränkt med stearin, how come liksom? jag med mina jävla levande ljus överallt. det snuskigaste som finns är verkligen gtisiga tangentbord, känns som att dom är fulla med bakterier (DET ÄR DOM JU), och mitt hade verkligen blivit grisigt. uh, shame on me.

anywayz. det är verkligen dödskönt att vara hemma och slippa jobba ibland. är sååå mör i kroppen efter det där jävla grisjobbet. MEN efter ett tag så blir man ju lite bor4ed och känner sig som ENSAMMA TJEJEN och man undrar varför INGEN hör av sig? man kommer på sig med att springa och "råka" titta på luren ibland. sms??? INGET SMS??? WTF? har jorden glömt bort mig? äh, så farligt är det väl inte.

sitter med hårmajonäs i håret. mitt hår är heeelt out of space nu. jag tvättar det. borstar det. efter nån timme har allt förvandlas till en endaste stor jävla tova. nigga plzzz, help me. JAG VILL HA TILLBAKS MITT LÅNGA FINA HÅR! hur? varför är det så himla risigt? åh, risigt hår är inte kul. inte alls. när man var fjorton gjorde man allt för att håret skulle vara risigt, det var liksom balla allan att vara lite dräggig, men inte längre. nu vill man ju vara fina tjejen liksom. ååååh, ge mig fint hår! om det inte blir bättre lär jag raka av mig det. serri, så här kan man fan inte gå runt. gad dammittt.

mina fötter somnar så fort jag sitter still. superkeff och lite halvläbbigt. så har det ifs varit länge. men jag undrar why. förut var man iaf tvungen att sitta på dom för att det skulle hända men nu räcker det med att jag sitter ner med benen rätt ner och dom somnar iaf. que?

igår bitchade jag loss mot min stackars pojkvän. jag måste nog ha dom drygaste skämten ever. vem tycker att det är roligt förutom jag? ingen skulle jag tro. det är nåt vajsing med mig alltså. 99, inte helt 100. oh yes.

jag lyssnar på reggae och för sommarfeelings. aweee!

min jacka har fortfarande inte kommit. GÖR MIG TOKIG!

I CANT FORGET HOW U MADE ME SWEAT!


heipaaaaaa

måndag måndag måndag. jag har skittont i ryggen och är dödligt törstig hela tiden. colaabstinens. men här finns ingen cola. nej, jag för nöja mig med saft för jag är för lat för att gå och köpa cola nu. tror jag iaf. ah, saft duger. saft är gott och jäcligt törssläckande. intresseklubben antecknar?

jag hade en bra helg. var ute i lördags med min baby och några av hans polare. var rätt trevligt. drack några öl och snackade lite. en av hans polares flickvän är verkligen skittrevlig. gillar henne som fan. jag hoppas att jag får följa med varje gång :D

det här med att sluta röka går ju sådär. jag tycker fan att jag röker mer än nånsins. bu för mig. jag gör det av tristess. t e x på jobbet när jag tar en paus. inbillar mig att det är en cigg jag vill ha så fifflar upp en och stoppar i mungipan. som att det är cigg man behöver när man är utmattad liksom? skulle inte tro det, va. estupido. jag måste sluta! imorgon ska jag köpa en snusdosa. snus är bättre!

just nu missbrukar jag beenie man och lady saw - healing, en gammal klassiker. inte hört den på länge. hörde den på radion och nu går den om och om igen här hemma. den ger mig en sån feel good-känsla. i fukin luw itt!

jag och morsan skulle ha gått på bio ikväll egentligen. skulle antingen ha sett michael jacksonfilmen eller den där bröllopsfotografen. jag vill se michael jackson och morsan ville helst se bröllopsskiten. men det slutade med att vi sket i det och sköt upp det till en dag då "vi var på bättre humör". haha. båda två var ganska så opepp fast ändå pepp liksom. vi kom aldrig iväg. slowpokes. imorn kanske!

imorgon blir vi klara med jobbet. skööönt. hoppas kanske på att få vara ledig på onsdag. jag tror inte det, men hoppas kan man ju alltid ;D

vad är det för massa skummisar som addar en på facebook btw? är det bara jag som får en massa skumma araber, finnar och irakier? que? hur fan hittar dom mig? skumt ju.

minishopping


cute tisha från MQ


random svart långärmad tröja från gina tricot. supersköna med bra passform. har flera st i olika färger. bra baströjor! ber om ursäkt för skittaskig bildkvalle. har fortfarande inte fått tillbaks min kamera som jag lånade ut till g.

cute stuff


cozy


och den här kavajen var bara för sexy för sitt eget bästa. hot stuff säger jag bara! jag har ifs redan två kavajer, en svart och en beige, men ändå. grrr!

död morgon



öh. jag sitter här och dricker kaffe. så himla trött. skitont i huvudet också. min katt sitter nedanför mig och skriker om uppmärksamhet. fan vad gnällig hon låter! tur att man börjar lite senare idag. så himla trött på att knata runt på taket. hur som helst, jag blev liiite piggare av googles bild på kakmonstret. google var extra snyggt idag!

min mage är i sin egen värld. det är kaos. den gör ont och den är full med crap. känns det som. när man trycker på den, där nere på buken, så vill man skrika. vad har jag gjort? är det ngn form av träningsvärk eller håller jag på och fettar till mig efter allt onödigt tuggande? haha, den som lever får se.

från och med nu ska jag vara lite snällare. igår var jag dryg drygastsson. inte ok. regel nr 1: man får inte vara för dryg mot sina nära. nope. kan jag lära mig av det? yes. jag ska försöka. inget mer drygande. förlåt, baby.

och NIGGAH PLZ. jackan när jag kommer hem, ok?

pluttnamn haha




hur mycket pluttande och snuttande är egentligen okej par emellan?

kallar du din pojkvän/flickvän för puttinuttiga namn när ingen hör? typ: men lillkorven, jag har ju sagt att jag bara använder brun maskara! ni kanske t o m har hemliga nicknames som ni använder när ni ska vara extra mysiga med varandra? hahaha. så himla roligt. och har du ngn gång råkat använda "det hemliga kärleksnamnet" bland folk, t e x i mataffären när du ska ropa på din baby á la lillpluttis!!! vart ääär du? jag har hittat rårörda lingon, du behöver inte leta mer.

jag tycker att det är okej att plutta litegrann, men inte bland folk. det kan få mig att vilja kräkas. det är lite samma grej som att man inte råhånglar eller torrjuckar på t ex tunnelbanan. lite hyfs liksom!

dela med er nu :D

måndag




min lunch idag. jag har blivit tokig i majs. fattar det inte. har alltid avskytt majs och nästan t o m sett ner på folk som ätit det (haha) men nu är det min favvogrej. jag tar alltid ett berg av majs om jag får chansen. kul att jag har levt i 21 år och gått miste om nåt så gott. undra om det kommer bli samma grej med gröna ärtor? det har jag ifs aldrig avskytt lika mkt som majs då, men iaf. jag kanske blir helt in love i det med. vem vet? fast dom är verkligen inte speciellt sexiga, gröna ärtorna alltså. men majs!

sprang till brevlådan när jag kom hem. men nope... ingen jävla jacka. gah. snälla, kom dååå. jag längtar ju efter dig! hoppas att den kommer imorn. haha, jag är som ett litet jävla barn. gnällig, tjatig och otålig.

fan. idag är jag verkligen sugen på allt möjligt. ALLT. choklad. pizza. smågodis. croissanter. ja, allt möjligt helt enkelt. varför blir det så? bara för att jag äter så jävla ovarietarat kanske? det ända jag äter i veckorna är typ mackor med ost och ibland filmjölk. och ja, nån jävla sallad då. tokigt ju. jag måse bättra mig. lär ju få sjöbjugg (världens mest nasty ord. jag får massa osmakliga bilder i huvudet).

fan vad kallt det har varit idag btw. knappt så att man överlevt ju. bu.

bodycookies haha




jag och min baby köpte kroppkakor idag. har bara käkat det en gång tidigare i mitt liv och jag mindes att det var en skum men god smak. jag mindes rätt. dom är jävligt roliga att äta! känns så jävla old fashion på ngt vis. haha. rårörda lingon och smör"sås" ska det vara till. testa det! (bilden lånad från google btw, försökte ta en bild på våra kroppkakor men det såg way för oaptitligt ut).

omg vad jag har ätit mkt godis i helgen. jag har verkligen UNNAT (haha, mitt nya favvoord) mig. men seriöst, man får fan göra det ibland. speciellt när det är deppiga tider liksom. nu i veckan ska jag verkligen tänka på att inte proppa i mig onyttigt crap.

jag lääängtar efter min jacka. kan den vara snäll och komma imorn? PLZ! jag vill iaf ha den senast till helgen så att man kan inviga den när det blir utgång.

fan. jag skulle skitgärna vilja se michael jacksonfilmen... men eftersom att jag är den enda i min bekantskapskrets som tkr om honom så är det liksom absolut nobody som verkar vara det minsta sugen på att se den. kom igen för fan, micke j var ju super!

RSS 2.0